Apie Nescafé kavą

Šiandien NESCAFÉ®​

kava mėgaujasi daugiau nei 180 šalių ir yra mėgstamiausia kava pasaulyje​

Mūsų naujieji kavos aparatai ruošia kavą iš šviežiai maltų kavos pupelių​

Mūsų naujieji kavos aparatai ruošia kavą iš šviežiai maltų kavos pupelių​

Pradėkite kiekvieną darbo dieną nuo puodelio klasikinio espresso

100% natūrali kava​

100% natūrali kava​

Pasirinkę NESCAFÉ® kavos aparatą, jūs mėgausitės 100% natūralia kava ir paremsite
atsakingo ūkininkavimo iniciatyvą

GERA REPUTACIJA ĮPAREIGOJA​
Gera reputacija įpareigoja

Kruopščiai stebime ir kontroliuojame kiekvieną žingsnį nuo kavos pupelės iki kavos gėrimo jūsų puodelyje.
Tačiau rūpinamės ne tik kava. Štai kodėl mums svarbus NESCAFÉ® planas

NESCAFÉ PLANAS
Nescafé planas

Bendradarbiaudami su ūkininkais trylikoje skirtingų šalių, mūsų kavos tyrinėtojų komanda atsakingai gamina 100% natūralią kavą.

MES DIDŽIUOJAMĖS TUO, KĄ DAROME​
Mes didžiuojamės tuo, ką darome

Kartu su partneriais , investuojame į atsakingą gamybą ir ekologinę edukaciją. Kuriame aparatus skirtingiems poreikiams tam, kad jums nereiktų naudoti daugiau išteklių, nei būtina.

discover our jorney

NESCAFÉ® kavos pupelės

Nuo 1938 m. NESCAFÉ® yra lyderiaujantis kavos prekės ženklas pasaulyje. Su beveik 80 metų skrudinimo patirtimi, mes didžiuojamės, pristatydami mūsų naujas NESCAFÉ® skrudintas kavos pupeles.

Naujas asortimentas

Didžiuojamės galėdami pasiūlyti savo naują NESCAFÉ® skrudintų kavos pupelių asortimentą: NESCAFÉ® Espresso, NESCAFÉ® Superiore ir NESCAFÉ® Intenso

Atraskite įvairius skonius​

​Įvertinkite puikų Arabica ir Robusta kavos pupelių derinį, išsirinkite savo mėgstamiausią skonį.

Lengvas skrudinimas
Lengvas skrudinimas​

Lengvai skrudinta kava pasižymi švelnesniu skoniu, vaisine ar uogine rūgštele. Kavos pupelės šviesios spalvos.

Vidutinis skrudinimas
Vidutinis skrudinimas

Vidutiniškai skrudinta kava turi stipresnį skonį, mažiau rūgštingumo ir gali būti vaisiškiausia ir saldžiausia tarp visų skrudinimo rūšių

Tamsus skrudinimas​
Tamsus skrudinimas​

Tamsaus skrudinimo kava turi intensyviausią ir mažiausiai rūgštų skonį. Tokiu būdu skrudinta kava dažniausiai naudojama espresso mišiniams

Auginimas ir rinkimas

Auginimas ir rinkimas​

Kavos gimtinė - sodri atogrąžų plynaukščių žaluma. Kavamedžių raudonos uogos čia bręsta 7-9 mėnesius. Sunokusios, sodriai raudonos spalvos uogos renkamos rankomis, o tam, kad gautume 1 kg kavos pupelių reikia perrinkti apie 5 kg  kavamedžio uogų​

Džiovinimas ir skrudinimas

Džiovinimas ir skrudinimas​

Prieš nuimant žievelę, prinokusios uogos 2–3 savaites džiovinamos saulėje. O  tam, kad įgautų mums pažįstamą sodrią spalvą, skonį ir aromatą - skrudinamos. Procesas trunka nuo 5 iki 15 minučių. 

Malimas

Malimas​

Ieškodami išskirtinių skonio ir aromato derinių, dažnai prieš malant kavą ekspertai sumaišo skirtingas kavos rūšis. Tik tuomet pagaliau išlaisvinama kavos energija ir aromatase – ji sumalama. Atsargiai – ne per smulkiai, ne per stambiai – lygiai tiek, kiek reikia geriausioms kavos savybėms atsiskleisti.

Ekstrakto išgavimas

Ekstrakto išgavimas

Ateina laikas į procesą įsijungti naujausioms technologijoms. Šviežiai sumalta, svaiginančiai kvepianti kava ištirpinama karštame vandenyje. Tuomet netirpios medžiagos pašalinamos, vanduo išgarinamas ir gaunamos tirpios kavos granulės.

Virimas

Virimas

NESCAFÉ® kavos aparatai sukurti taip, kad mūsų kava juose atsiskleistų maksimaliai. Kruopščiai apskaičiuotas gaminimo laiko bei temperatūros santykis perduoda jums visą kavos skonį, aromatą bei energiją. Štai kodėl toks puikus kiekvienas NESCAFÉ® kavos puodelis.​