![GERA REPUTACIJA ĮPAREIGOJA](/sites/default/files/styles/960px_width/public/2022-09/2.1.png?itok=lNNakFvo)
Kruopščiai stebime ir kontroliuojame kiekvieną žingsnį nuo kavos pupelės iki kavos gėrimo jūsų puodelyje.
Tačiau rūpinamės ne tik kava. Štai kodėl mums yra itin svarbus NESCAFÉ® planas.
![NESCAFÉ PLANAS](/sites/default/files/styles/960px_width/public/2022-09/2.2.png?itok=U6Bcb-86)
Bendradarbiaudami su ūkininkais trylikoje skirtingų šalių, mūsų kavos tyrinėtojų komanda atsakingai gamina 100% natūralią kavą. Mūsų NESCAFÉ® planas yra įsipareigojimas tvarumui.
![MES DIDŽIUOJAMĖS TUO, KĄ DAROME](/sites/default/files/styles/960px_width/public/2022-09/2.3.png?itok=GbbUOMNv)
Kartu su partneriais , investuojame į atsakingą gamybą ir ekologinę edukaciją. Kuriame aparatus skirtingiems poreikiams tam, kad jums nereiktų naudoti daugiau išteklių, nei būtina.
NESCAFÉ® kavos pupelės
Nuo 1938 m. NESCAFÉ® yra lyderiaujantis kavos prekės ženklas pasaulyje. Su beveik 80 metų skrudinimo patirtimi, mes didžiuojamės, pristatydami mūsų naujas NESCAFÉ® skrudintas kavos pupeles.
Naujas asortimentas
Didžiuojamės galėdami pasiūlyti savo naują NESCAFÉ® skrudintų kavos pupelių asortimentą: NESCAFÉ® Espresso, NESCAFÉ® Superiore ir NESCAFÉ® Intenso
Atraskite įvairius skonius
Įvertinkite puikų Arabica ir Robusta kavos pupelių derinį, išsirinkite savo mėgstamiausią skonį.
![Lengvas skrudinimas](/sites/default/files/styles/960px_width/public/2022-09/6.1.png?itok=d0Sdplod)
Lengvai skrudinta kava pasižymi švelnesniu skoniu, vaisine ar uogine rūgštele. Kavos pupelės yra šviesios spalvos.
![Vidutinis skrudinimas](/sites/default/files/styles/960px_width/public/2022-09/6.2.png?itok=_Zb3lNSY)
Vidutiniškai skrudinta kava turi stipresnį skonį, mažiau rūgštingumo ir gali būti vaisiškiausia ir saldžiausia tarp visų skrudinimo rūšių.
![Tamsus skrudinimas](/sites/default/files/styles/960px_width/public/2022-09/6.3.png?itok=-xv_3r7s)
Tamsaus skrudinimo kava turi intensyviausią ir mažiausiai rūgštų skonį. Tokiu būdu skrudinta kava dažniausiai naudojama espresso mišiniams.
![Auginimas ir rinkimas](/sites/default/files/styles/960px_width/public/2022-12/aaArtboard%201_0.jpg?itok=dGcymNBD)
Kavos gimtinė - sodri atogrąžų plynaukščių žaluma. Kavamedžių raudonos uogos čia bręsta 7-9 mėnesius. Sunokusios, sodriai raudonos spalvos uogos renkamos rankomis, o tam, kad gautume 1 kg kavos pupelių reikia perrinkti apie 5 kg kavamedžio uogų
![Džiovinimas ir skrudinimas](/sites/default/files/styles/960px_width/public/2022-12/aaArtboard%202.jpg?itok=zYfaOCne)
Prieš nuimant žievelę, prinokusios uogos 2–3 savaites džiovinamos saulėje. O tam, kad įgautų mums pažįstamą sodrią spalvą, skonį ir aromatą - skrudinamos. Skrudinimo procesas yra atidžiai kontroliuojamas ir trunka nuo 5 iki 15 minučių.
![Malimas](/sites/default/files/styles/960px_width/public/2022-12/aaArtboard%203.jpg?itok=fyMWBuZH)
Ieškodami išskirtinių skonio ir aromato derinių, dažnai prieš malant kavą ekspertai sumaišo skirtingas kavos rūšis. Tik tuomet pagaliau išlaisvinama kavos energija ir aromatase – ji sumalama. Atsargiai – ne per smulkiai, ne per stambiai – lygiai tiek, kiek reikia geriausioms kavos savybėms atsiskleisti.
![Ekstrakto išgavimas](/sites/default/files/styles/960px_width/public/2022-12/Ekstrakto%20i%C5%A1gavimas.jpg?itok=xPU9FdYI)
Ateina laikas į procesą įsijungti naujausioms technologijoms. Šviežiai sumalta, svaiginančiai kvepianti kava ištirpinama karštame vandenyje. Tuomet netirpios medžiagos pašalinamos, vanduo išgarinamas ir gaunamos tirpios kavos granulės.
![Virimas](/sites/default/files/styles/960px_width/public/2022-12/Virimas_0.jpg?itok=OqgSGNSw)
NESCAFÉ® kavos aparatai sukurti taip, kad mūsų kava juose atsiskleistų maksimaliai. Kruopščiai apskaičiuotas gaminimo laiko bei temperatūros santykis perduoda jums visą kavos skonį, aromatą bei energiją. Štai kodėl kiekvienas NESCAFÉ® kavos puodelis yra puikiai subalansuotas.