Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Nescafe kava

Šiandien NESCAFÉ®​

kava mėgaujasi daugiau nei 180 šalių ir yra mėgstamiausia kava pasaulyje​

Mūsų naujieji kavos aparatai

Mūsų naujieji kavos aparatai ruošia kavą iš šviežiai maltų kavos pupelių

Pradėkite kiekvieną darbo dieną nuo puodelio klasikinio espresso

Natūrali kava

100% natūrali kava​

Pasirinkę NESCAFÉ® kavos aparatą, jūs mėgausitės 100% natūralia kava ir paremsite
atsakingo ūkininkavimo iniciatyvą

GERA REPUTACIJA ĮPAREIGOJA​
Gera reputacija įpareigoja

Kruopščiai stebime ir kontroliuojame kiekvieną žingsnį nuo kavos pupelės iki kavos gėrimo jūsų puodelyje.
Tačiau rūpinamės ne tik kava. Štai kodėl mums yra itin svarbus NESCAFÉ® planas.

NESCAFÉ PLANAS
NESCAFÉ® planas

Bendradarbiaudami su ūkininkais trylikoje skirtingų šalių, mūsų kavos tyrinėtojų komanda atsakingai gamina 100% natūralią kavą. Mūsų NESCAFÉ® planas yra įsipareigojimas tvarumui.

MES DIDŽIUOJAMĖS TUO, KĄ DAROME​
Mes didžiuojamės tuo, ką darome

Kartu su partneriais , investuojame į atsakingą gamybą ir ekologinę edukaciją. Kuriame aparatus skirtingiems poreikiams tam, kad jums nereiktų naudoti daugiau išteklių, nei būtina.

discover our jorney

NESCAFÉ® kavos pupelės

Nuo 1938 m. NESCAFÉ® yra lyderiaujantis kavos prekės ženklas pasaulyje. Su beveik 80 metų skrudinimo patirtimi, mes didžiuojamės, pristatydami mūsų naujas NESCAFÉ® skrudintas kavos pupeles.

Naujas asortimentas

Didžiuojamės galėdami pasiūlyti savo naują NESCAFÉ® skrudintų kavos pupelių asortimentą: NESCAFÉ® Espresso, NESCAFÉ® Superiore ir NESCAFÉ® Intenso

Atraskite įvairius skonius​

​Įvertinkite puikų Arabica ir Robusta kavos pupelių derinį, išsirinkite savo mėgstamiausią skonį.

Lengvas skrudinimas
Lengvas skrudinimas​

Lengvai skrudinta kava pasižymi švelnesniu skoniu, vaisine ar uogine rūgštele. Kavos pupelės yra šviesios spalvos.

Vidutinis skrudinimas
Vidutinis skrudinimas

Vidutiniškai skrudinta kava turi stipresnį skonį, mažiau rūgštingumo ir gali būti vaisiškiausia ir saldžiausia tarp visų skrudinimo rūšių.

Tamsus skrudinimas​
Tamsus skrudinimas​

Tamsaus skrudinimo kava turi intensyviausią ir mažiausiai rūgštų skonį. Tokiu būdu skrudinta kava dažniausiai naudojama espresso mišiniams.

Auginimas ir rinkimas
Auginimas ir rinkimas​

Kavos gimtinė - sodri atogrąžų plynaukščių žaluma. Kavamedžių raudonos uogos čia bręsta 7-9 mėnesius. Sunokusios, sodriai raudonos spalvos uogos renkamos rankomis, o tam, kad gautume 1 kg kavos pupelių reikia perrinkti apie 5 kg  kavamedžio uogų​

Džiovinimas ir skrudinimas
Džiovinimas ir skrudinimas​

Prieš nuimant žievelę, prinokusios uogos 2–3 savaites džiovinamos saulėje. O  tam, kad įgautų mums pažįstamą sodrią spalvą, skonį ir aromatą - skrudinamos. Skrudinimo procesas yra atidžiai kontroliuojamas ir trunka nuo 5 iki 15 minučių. 

Malimas
Malimas​

Ieškodami išskirtinių skonio ir aromato derinių, dažnai prieš malant kavą ekspertai sumaišo skirtingas kavos rūšis. Tik tuomet pagaliau išlaisvinama kavos energija ir aromatase – ji sumalama. Atsargiai – ne per smulkiai, ne per stambiai – lygiai tiek, kiek reikia geriausioms kavos savybėms atsiskleisti.

Ekstrakto išgavimas
Ekstrakto išgavimas

Ateina laikas į procesą įsijungti naujausioms technologijoms. Šviežiai sumalta, svaiginančiai kvepianti kava ištirpinama karštame vandenyje. Tuomet netirpios medžiagos pašalinamos, vanduo išgarinamas ir gaunamos tirpios kavos granulės.

Virimas
Virimas

NESCAFÉ® kavos aparatai sukurti taip, kad mūsų kava juose atsiskleistų maksimaliai. Kruopščiai apskaičiuotas gaminimo laiko bei temperatūros santykis perduoda jums visą kavos skonį, aromatą bei energiją. Štai kodėl kiekvienas NESCAFÉ® kavos puodelis yra puikiai subalansuotas.